Selecteer een pagina

Bedrijfsoverdracht

Fiscaal, financieel en praktisch geregeld

Wilt u uw bedrijf overdragen aan de volgende generatie, aan een zakenpartner of een derde? Dan krijgt u te maken met uiteenlopende juridische, fiscale en administratieve zaken. Daarnaast spelen er ook organisatorische en arbeidsrechtelijke kwesties. Hoe regelt u dat allemaal? Wat zijn de risico’s en wat zijn de kansen?

Bedrijfsopvolging

Door een grondige voorbereiding creëren we de juiste randvoorwaarden voor de bedrijfsopvolging. We staan uw onderneming op alle fronten bij met onze fiscale en financiële kennis en begeleiden u bij de verschillende stappen. Is de transactie eenmaal afgerond, dan blijven we betrokken en helpen we u slagvaardig om te gaan met de persoonlijke en praktische zaken die uit de overdracht voortkomen.

Overdracht tegen gunstige voorwaarden

De overdracht vindt plaats tegen de meest gunstige fiscale voorwaarden en financieringscondities. Bij verkoop aan derden kunt u rekenen op maximalisatie van de verkoopopbrengst. En doordat we ook oog hebben voor de persoonlijke en praktische zaken, weet u zeker dat u een transactie afsluit die op alle fronten goed werkt.

Meer informatie?

Vul hieronder uw gegevens in en we nemen binnen 48 uur contact met u op!

Voornaam

Achternaam

E-mail

Telefoon

Aanvullende informatie