Selecteer een pagina

Managementrapportage

Snel beschikken over management rapportages uit uw KPI dashboard?

Hoe hebt u gepresteerd de afgelopen maand? Wat was de bezettingsgraad en het voorraadniveau? Hoe zat het met de klanttevredenheid? Deze gegevens zijn voor een ondernemer als u van het grootste belang. Het zijn de data waarop u uw onderneming stuurt. Hebt u ze paraat? Kunt u erover beschikken zonder uren te sleutelen aan ingewikkelde spreadsheets?

ELFF Accountancy biedt online managementrapportages, speciaal ontwikkeld voor het midden- en kleinbedrijf. Met deze KPI dashboards heeft u altijd en overal inzicht in de bedrijfsprestaties. Door de gebruiksvriendelijke opzet is het eenvoudig om een rapportage op te roepen en de achterliggende gegevens te bekijken. Een koppeling met uw online boekhoudpakket zorgt ervoor dat u altijd met de meest actuele gegevens werkt.

Overzichtelijke presentatie

U krijgt de prestaties van uw onderneming iedere maand op dezelfde manier gepresenteerd: snel, duidelijk en overzichtelijk. Daarbij ziet u hoe uw bedrijf de afgelopen periode heeft gepresteerd ten opzichte van de begroting. U beschikt daarmee over alle gegevens die nodig zijn om uw onderneming goed te leiden, en dat allemaal binnen één dashboard.

Meer informatie?

Vul hieronder uw gegevens in en we nemen binnen 48 uur contact met u op!

Voornaam

Achternaam

E-mail

Telefoon

Aanvullende informatie