Selecteer een pagina

Scansys

Wij gebruiken Scansys zodat u facturen en documenten digitaal kunt aanleveren en verwerken. Met Scansys wordt u in staat gesteld om facturen automatisch te herkennen en een boekingsvoorstel op te stellen, op deze manier wordt uw boekhouding automatisch bijgewerkt. Met Scansys heeft u de mogelijkheid om meerdere facturen tegelijk aan te bieden en te verwerken. Daarnaast heeft u in Scansys de mogelijkheid om  facturen te splitsen of juist samen te voegen en u heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van een autorisatiefunctie indien uw organisatie dit vereist. U heeft de mogelijkheid om facturen ten minste 7 jaar te bewaren en toegankelijk te houden volgens de fiscale vereisten.

U heeft alleen een internetverbinding nodig. Scansys is te gebruiken via een web-applicatie, Apps voor iOS en Android en kan integreren met verscheidene online en offline boekhoudpakketten. Scansys draagt de zorg voor het technische beheer en bakck-ups van uw data. Binnen Scansys wordt u in staat gesteld om samen te werken met uw Accountant en/of Boekhouder.

U kunt hierdoor gemakkelijk en kostenloos overstappen naar ELFFA. Dit houdt in dat U gratis overstapbegeleiding krijgt, met daarin inbegrepen:

  • Een gratis voorbeeldbrief die u kunt gebruiken voor de opzegging.
  • Wij vragen alle relevante gegevens op bij uw huidige accountant.
  • Wij, indien nodig, uitstel van fiscale aangiften aanvragen.

Meer informatie?

Vul hieronder uw gegevens in en we nemen binnen 48 uur contact met u op!

Voornaam

Achternaam

E-mail

Telefoon

Aanvullende informatie